nlc.hu
Sztárok

Második gyermekét várja Scarlett Johansson

Második gyerekét várja Scarlett Johansson

Második gyermekével várandós Scarlett Johansson, aki egyben az első gyermeke lesz mostani párjától, a komikus Colin Jost-tól.

Scarlett Johansson várandós, de egyáltalán nem veri nagydobra. A Bosszúállók sztárjának terhességével kapcsolatos pletykák azután láttak napvilágot, hogy Johansson júniusban lemondott pár sajtóeseményt, melyeken új filmjét, a Fekete Özvegyet kellett volna reklámoznia. Sokan csodálkoztak azon, hogy ahhoz képest, hogy egy nagy Marvel-filmről van szó, Johansson egyáltalán nem ad sok interjút, pedig még executive producere is a filmnek. Az éles szeműek azt is megfigyelték, hogy Johansson kizárólag zoomos beszélgetéseket vállalt, és minden ilyen beszélgetésen kizárólag váll fölötti magasságban láthattuk. A legfeltűnőbb azonban az volt, hogy a színésznő kihagyta a film Hamptons Friday premierjét, pedig nagyon közel esett a montauki házukhoz. A montauki lakosok szerint más nyarakon sokat lehet látni Johanssont Montauk utcáin, de idén nyáron ez nem így van. Ennek oka pedig a Page Six informátorai szerint az, hogy a színésznő a második gyerekét várja.

Scarlett Johansson és Colin Jost 2020 elején (fotó: Profimédia)

Scarlett Johansson és Colin Jost 2020 elején (fotó: Profimédia)

Scarlett Johansson helyett a Fekete Özvegy premiereseményein nagyrészt a kollégái, David Harbour és Florence Pugh állnak helyt. Scarlett első gyermeke, Rose még francia párjától, Romaintől született hat évvel ezelőtt. A színésznőt tavaly októberben vette feleségül a komikus Colin Jost, miután korábban már három éven át együtt jártak. A fiatal párost először egy NBC szervezte afterpartyn látták együtt csókolózni még 2017-ben, az eljegyzésükre pedig 2019 májusában került sor. Egyelőre Scarlett Johansson képviselője nem erősítette meg, de nem is cáfolta az információkat.

Még több Scarlett Johansson az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top