Hajdú Péter elárulta, hogyan kapták el a koronavírust a párjával

S. Z. | 2021. Augusztus 02.
Két oltás ellenére koronavírusos lett Hajdú Péter és kedvese, a műsorvezető most elmesélte, mi történt velük pontosan.

Múlt kedd óta karanténban van Hajdú Péter és 20 évvel fiatalabb menyasszonya, Láng Eszter, miután két oltás ellenére megfertőződtek a koronavírus delta variánsával. Eszter két Astra-Zenecát kapott, Hajdú két Modernát.

A Blikk vette észre, hogy a műsorvezető tegnap élőben jelentkezett be az Instagramon, ahol elmesélte, mi történt vele pontosan. Mint mondta, Cipruson voltak a LifeTV menedzsmentjével, és bár hatan voltak kint, csak ketten fertőződtek meg. Először Eszteren jelentkeztek a tünetek, ezért helyben elmentek orvoshoz, de azt mondták nekik, hogy ez egy sima vírus, a tengerben vagy a klímától kapták el.

Akkor derült ki, hogy komolyabb a gond, miután hazautaztak. Eszter ugyanis gumicukrot evett, és rossz ízűnek érezte. Ezután mentek teszteltetni, és mindkettőjüknél kimutatták a delta variánst, miközben Hajdúnak minimális tünetei voltak: nem volt hőemelkedése, orrdugulása és fejfájása viszont igen, de az erejét nem veszítette el. Pár nappal később viszont elment a szaglása.

„Az ember nem fogja eladni az egészségét” – reagált Hajdú Péter azokra a vádakra, amelyek szerint csak pénzért állt elő a fertőzéssel, hogy népszerűsítse az oltást. A műsorvezető szerint nem hit kérdése a vírus, milliók halnak meg a fertőzésben, az oltás pedig életmentő lehet.

(Kiemelt kép: Instagram/Hajdú Péter)

Hajdú Péter az nlc-n:

Exit mobile version