nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter visszahozza a Frizbit

Hajdú Péter visszahozza a Frizbit

„A legenda újraéled!” - ezzel a mondattal harangozta be a LifeTV-n újrainduló talkshow-ját Hajdú Péter.

Hajdú Péter neve sokáig gyakorlatilag egyet jelentett a Frizbivel. Ez volt az a műsor, ami országszerte ismert műsorvezetővé tette, így némileg érthetetlen volt, hogy amikor a LifeTV-n is visszatért a műsorkészítéshez, nem rögtön ezzel a formátummal rukkolt újra elő. Az nlc-nek adott márciusi interjú során Hajdú még azt mondta, hogy azért nem a Frizbit húzta elő a kalapból, mert már nem látta benne a kihívást, oly sok éven át csinálta a show-t, de úgy fest, hogy azóta megváltozott a véleménye, mert az Insta-oldalán már őszi visszatérést ígér – szúrta ki a 24.hu.

A rövid teaserben late night talkshow-ként hivatkoznak a LifeTV-s Frizbire, de egyelőre nem tudni, mennyiben fog megújulni a műsor a korábban látottakhoz képest. Hajdúnak egyébként már volt egy late night show-s próbálkozása, a Showtime Hajdú Péterrel, ami nem hagyott mély nyomot a hazai tévénézőkben.

Hajdú Péter az nlc-n:

Hajdú Péter egy régi Frizbi adásban (forrás: YouTube)

Hajdú Péter egy régi Frizbi adásban (forrás: YouTube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top