nlc.hu
Sztárok

Újra lesz Frizbi Hajdú Péterrel

Újdonságok a Life TV-n: újra lesz Frizbi Hajdú Péterrel, Ábel Anita is saját műsort kap

Hajdú Péter hisz a saját készítésű műsorokban, ezért ezekből több lesz.

Hajdú Pétert tavaly nyár elején választották meg a Life TV vezérigazgatójává – azóta megháromszorozódott a csatorna nézettsége, rengeteg új műsor készült és készül a mai napig. Műsorvezetőként láthattuk az Összezárva Hajdú Péterrel című produkcióban, ami a nézők egyik kedvence volt. Most elárulta, folytatódik a Bréking, az Ébredj velünk! és a Van életünk!, valamint ismét lesz Frizbi – ezúttal is az ő vezetésével. Emellett az is kiderült, hogy Ábel Anita is saját műsort kap. 

„Látjuk, hogy a heti saját gyártású műsorok sikeresek, az Összezárva nagyon szépen hoz. Úgyhogy visszajön a Frizbi Hajdú Péterrel, továbbá érkezik az Activity Ábel Anitával. Arról, hogy én kellek-e kétszer egy héten a képernyőre, egyezettem a menedzsmenten belül. Nem akartam feltétlenül újabb műsort magamnak, de látva az Összezárva számait, úgy éreztük, nem szabad kihagyni ilyen ziccert. Visszamenőleg megnéztük a Frizbi számait, és arra jutottunk, vissza kell hoznunk a beszélgetős műsort” – mondta az Origónak Hajdú Péter.

hajdú péter

Hajdú Péter (Fotó: Instagram)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top