nlc.hu
Sztárok

Covidos a beoltott Hajdú Péter

Beoltották, mégis koronavírusos lett Hajdú Péter, a delta variánssal fertőződött meg a tévés és menyasszonya

Napok óta karanténban van Hajdú Péter.

Két oltás ellenére is elkapta Hajdú Péter a koronavírust. A tévés a delta variánssal fertőződött meg, akárcsak a szintén beoltott, 20 évvel fiatalabb menyasszonya, Láng Eszter. Hajdú Péter mindezt az Insta-oldalán tette közzé, amit a 24.hu szúrt ki.

Hajdú Péter

Hajdú Péter covidos lett – Forrrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó

Ez a ma reggeli covid gyorstesztem! Két oltás ellenére elkaptuk a vírust, ráadásul a delta variánst. Eszti 2 Astrat, én pedig 2 Modernát kaptam korábban. Kedd óta karanténban vagyunk itthon” – posztolta a Frizbit újraindító műsorvezető, aki később élőben is csinált egy koronavírus-tesztet, mivel több követője azzal vádolta meg, hogy ez az egész csupán vakcina-propaganda.

A koronavírus delta variánsáról amúgy már beigazolódott, hogy sokkal gyorsabban képes terjedni, valamint sokkal súlyosabb betegségeket okozhat és fertőzőbb, mint a Covid-19 más változatai. A delta vírusmutáns immár több európai országban és Magyarországon is terjed.

Olvass még Hajdú Péterről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top