Nem tud dolgozni Bezerédi Zoltán elgázolt áldozata, és hiába vár segítséget

Farkas E. Lina | 2021. Augusztus 05.
Egyelőre dolgozni sem tud az elütött férfi, Bezerédi Zoltán

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Hajdúböszörményben a Kossuth-díjas színművész elütött egy biciklist az Újvárosi utcában. A Doktor Balaton és A mi kis falunk című sorozatokban szereplő Bezerédi Zoltán volt a vétkes sofőr: nem adta meg az elsőbbséget a kereszteződésben. A valószínűleg a környélen élő kerékpáros az ütközés következtében megsérült.

Nem tudott lábra állni, mentősök szállították kórházba. Mint kiderült, agyrázkódást szenvedett, a feje azóta is fáj, a nyakcsigolyája és a válla is megsérült, a hátán és a vállán pedig horzsolások vannak. A mentősök szerint szerencséje volt, könnyen bele is halhatott volna a balesetbe a 3 éves és 8 hónapos gyerek édesapja. Állítása szerint Bezerédi Zoltán a baleset óta nem kereste meg, és ő nem is haragszik rá ezért, viszont azt szeretné, ha a totálkáros biciklije árát megtérítené, mivel csak azzal tudott munkába járni, és mivel a sérülései miatt három hetet ki kell hagynia a munkából, segítene neki abban, hogy ezalatt gondoskodni tudjon a családjáról.  A legújabb értesülések szerint Balogh Alex elveszítette a munkáját, mindene fáj, biciklije sincs, emellett bocsánatot sem kértek tőle. A Blikknek azt mesélte, hogy bízott abban, a művész felkeresi, de nem így történt.

„Egy hónapig egyáltalán nem tudok dolgozni, addig teljesen pénz nélkül vagyok. Az építőiparban dolgoztam előtte, a baleset idején is éppen onnan tekertem hazafelé, de sajnos a főnököm elbocsátott. Nem tudta megvárni, míg felépülök, pótolnia kellett engem. Nem elég, hogy még mindig fájdalmaim vannak, most még az álláskeresésen is törhetem a fejem” – panaszkodott a Blikknek Alex, akinek a mai napig fájdalmai vannak, és nem tudja rendesen emelni a bal kezét.

Mint mondja, élettársával egy 3 éves és egy 8 hónapos fiút nevelnek. Mivel most nincs bevételük, ideiglenesen átköltöztek a családfő szüleihez Hajdúhadházra, hogy tudjanak nekik segíteni. Szeretné, ha Bezerédi Zoltán venne neki egy új biciklit, amivel közlekedhetne a városban, de annak is örülne, ha csak erre a pár hétre minimális összeggel segítené a megélhetésüket.

Bezerédi Zoltán (Fotó:MTI)

(Blikk)

Még több hír a magyar celebekről

Exit mobile version