nlc.hu
Sztárok

Kiderült, fogyasztott-e alkoholt Bezerédi Zoltán

Kiderült, hogy fogyasztott-e alkoholt Bezerédi Zoltán a gázolás előtt

Megjött az alkoholszondás ellenőrzés eredménye.

Múlt héten történt, amikor egy kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen haladt az a kerékpáros, akit egy, a 35-ös út felől nagy sebességgel érkező személyautó gázolt el. A Bors azt írja, hogy a szemtanúk pedig azonnal tudni vélték, hogy az autó vétkes sofőrje Bezerédi Zoltán, akit számos kiváló színházi színdarab mellett a televízióból, az elmúlt évek igen népszerű sorozataiból, a Doktor Balaton, a Válótársak és A mi kis falunkból is jól ismerhetnek.

A police.hu hírei szerint az elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés következtében megsérült.

Bezerédi Zoltán

Bezerédi Zoltán, Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A 21 éves kerékpáros hat és fél métert repült. Agyrászkódást szenvedett, a nyakcsigolyája és a válla is megsérült. A mentők szerint kifejezetten szerencsés, mert az ilyen ütközésekbe más belehalhatott vagy lebénulhatott volna.

Mint kiderült Bezerédi nem fogyasztott alkoholt, ugyanis a megküldött hatósági dokumentumokban az állt, hogy az alkoholszondás ellenőrzés, negatív lett.

(Bors)

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top