nlc.hu
Sztárok

Megszólalt a férfi, akit elgázolt Bezerédi Zoltán

Megszólalt a biciklis, akit elütött Bezerédi Zoltán: ő így látta a balesetet

Totálkárosra tört a biciklije, és úgy érzi csak a puszta szerencsének köszönheti azt, hogy életben maradt a 21 éves Balogh Alex, akit a biciklijével elütött a Kossuth-díjas színészünk, Bezerédi Zoltán.

Már a zebra elején haladtam, amikor megláttam, hogy a 35-ös főútról gyors tempóban kanyarodik egy kocsi a város felé. Bíztam benne, hogy megáll, de a sofőr nem foglalkozott a táblával és elgázolt. Az első kerekemet és a lábamat csapta el a gyalogátkelő közepén bal oldalról. Hat és fél métert repültem a zebrától. Egyértelműen neki kellett volna megállnia, de sajnos nem így történt.

– meséli a hajdúböszörményi gyalogátkelőhelynél történt balesetről a fiatal édesapa, Balogh Alex, akinek a történtek hatására halálfélelme volt, és attól is félt, hogy lebénul. Az apósa motorral ment és elütötte egy autó, aztán belehalt a sérüléseibe, így Alex nem véletlenül félt, hogy neki is súlyos bántódása esett, ám ez szerencsére nem következett be – mesélte a Blikknek.

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

A gázoló kocsi azonnal megállt, és többen is odarohantak hozzá, hogy segítsenek. Nem emlékszik mindenre tisztán, így a gázoló színész arcára sem. Nem tudott lábra állni, mentősök szállították kórházba. Mint kiderült, agyrázkódást szenvedett, a feje azóta is fáj, a nyakcsigolyája és a válla is megsérült, a hátán és a vállán pedig horzsolások vannak. A mentősök szerint szerencséje volt, könnyen bele is halhatott volna a balesetbe a 3 éves és 8 hónapos gyerek édesapja. Állítása szerint Bezerédi Zoltán a baleset óta nem kereste meg, és ő nem is haragszik rá ezért, viszont azt szeretné, ha a totálkáros biciklije árát megtérítené, mivel csak azzal tudott munkába járni, és mivel a sérülései miatt három hetet ki kell hagynia a munkából, segítene neki abban, hogy ezalatt gondoskodni tudjon a családjáról. A rendőrség a lapnak megerősítette, hogy már megindult az eljárás a baleset ügyében.

Könnyed sztárhírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top