A csúnya baki ellenére Jennifer Lopez látványos velencei bevonulása így is pazarul sikerült

V.V.V. | 2021. Augusztus 31.
Lehet szeretni vagy nem szeretni, de az vitathatatlan, hogy nem lehet szó nélkül elmenni Jennifer Lopez ruhája mellett, ahogy a kínos bakit is egyre többen észrevették.

Van valami furcsa Jennifer Lopez látványos velencei bevonulásában, és nem arról beszélünk, hogy Ben Affleck nélkül jelent meg a Dolce & Gabbana rendezvényén. Egyelőre nagy talány, hogy egyáltalán lesz-e közös vörös szőnyeges bevonulása a párnak, esetleg a színész filmjére együtt érkeznek-e, de ez a jövő zenéje. Az biztos, hogy már nem titkolják, hogy újra együtt vannak.

Ben Affleck és Jennifer Lopez egy ideje felvállalják a szerelmüket a nyilvánosság előtt is

A filmfesztivál még el sem kezdődött, az viszont biztos, hogy JLo máris adott elég beszédtémát a látványos ruhájával: egy nap alatt egymilliónál is több lájkot kapott ez a fotója. 

Jennifer Lopez ruhája a velencei filmfesztivál előtti divatshow leglátványosabb darabja

A feltűnő ruha egyből reflektorfénybe került, rengetegen felfigyeltek rá, így persze, hogy akadt, aki kiszúrta a csúnya bakit. Elfelejtették levágni a ruháról az árcédulát, így az ott lebegett a szélben.

Jennifer Lopez éppen elhagyta a San Clemente hotelt, és elhajózott a Szent Márk térre a Dolce & Gabbana show-ra, közben pedig egyértelműen látszott a ruha árcédulája (Fotó: Profimedia)

Ezzel együtt is nehéz vitatni: az 52 éves Jennifer Lopez tényleg tündöklően festett. 

Ruhák a korábbi velencei filmfesztiválon: 

Exit mobile version