nlc.hu
Sztárok

Fiatalabbnak néz ki smink nélkül Jennifer Lopez

Jennifer Lopez megmutatta, hogy néz ki smink nélkül, reggeli készülődés közben

Két nap múlva ünnepli az 52. születésnapját Jennifer Lopez, aki most azt is megmutatta, hogyan néz ki a felkelés után, reggeli készülődés közben.

Azt már sokszor megírtuk mi is, hogyan hozta magát Jennifer Lopez formába és igazából nincs is benne semmi varázslat (sajnos): sok edzés és odafigyel az étkezésére, ennyi a titka, már ha ezt annak lehet nevezni. 

Jennifer Lopez bikinis képét sokan dicsérték

Jennifer Lopez bikinis képét sokan dicsérték (Fotó: Profimedia)

A kidolgozott izmait sokszor megmutatja a sztár, ás a fellépéseken is látszik, milyen remekül néz ki, és miközben szívesen jár-kel akár falatnyi ruhákban, a sminkjétől sokkal nehezebben válik meg. 

Jennifer Lopez egy rendezvényen, látványos sminkkel
Megnézem
Összes kép (3)

Most azonban kivételt tett, és az eredmény magárt beszél: sokak szerint így sokkal fiatalabbnak tűnik a valódi koránál a napokban 52 éves Jennifer Lopez. Teljesen egyértelműen reklámról van szó, de kiderült például, hogy az énekesnő bőre akkor is ragyog – persze a krémtől – ha éppen nem visel sminket, és hogy már nagyon fiatalon elkezdett odafigyelni a bőrfeszesítésre, bőrápolásra, mert úgy érezte, a rengeteg sminktől máskülönben ráncos öregasszony lenne. 

Így fest az 52 éves Jennifer Lopez smink nélkül: 

Jennifer Lopez smink nélkül, reggeli készülődés közben

Jennifer Lopez smink nélkül, reggeli készülődés közben

Itt a videó, ahol az is kiderül, hogyan készülődik reggelente az énekesnő: 

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme újra lángol: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top