nlc.hu
Sztárok

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmes fotói

Fotó bizonyítja: Jennifer Lopez ikrei és Ben Affleck gyerekei jól kijönnek egymással

Nem csak a párról készültek friss képek a hétvégén, de a közös családi kirándulásról is. Jennifer Lopez ikrei szemmel láthatóan remekül kijöttek Ben Affleck fiával.

Az elmúlt napokban nálunk Várkonyi Andrea esküvője kapcsán olvashattunk Jennifer Lopezről, az Egyesült Államokban viszont egészen más miatt pörög az énekesnő neve. Amióta úgy döntöttek, véget vetnek a találgatásoknak és nyíltan felvállalták a kapcsolatukat, Jennifer Lopezről és Ben Affleckről egyre több közös fotó készül és a hétvégén aztán tényleg volt minden. 

A Függetlenség napján, július negyedikén rendszerint családi rendezvényeket tartanak a tengerentúlon, és ahogy a Modern családból is tudjuk: ez a tökéletes ünnep, amikor kint lehet már tölteni a napot a szabadban, laza ruhába lehet bújni.

Lopez és Affleck a gazdagok kedvelt üdülőhelyén, a New Yorktól nem messze fekvő Hamptons Beach utcáin sétálgattak vasárnap, pár nem sokkal korábban pedig a még az Universal Stúdióban töltöttek egy igazi családi napot. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck együtt andalogtak Hamptonban a hétvégén

Jennifer Lopez és Ben Affleck együtt andalogtak Hamptonban a hétvégén (Fotó: Profimedia)

Az énekesnő 13 éves ikrei és a színész legfiatalabb gyereke, a kilencéves Samuel együtt szórakoztak a filmstúdióban, ahol a híres szülőkről is készültek képek.

Jennifer Lopez és Ben Affleck elvitték a gyerekeket a vidámparkba. Emme, Max és Ben Affleck.fia, Samuel jól érezték magukat

Jennifer Lopez és Ben Affleck elvitték a gyerekeket a vidámparkba. Emme, Max és Ben Affleck fia, Samuel jól érezték magukat (Fotó: Profimedia)

Ha nem ismernéd fel a képeken, ki kicsoda: a kék hajú lány Emme, a barna hajú kisfiú az ikertestvére, Max, a szőke kisfiú pedig Samuel Affleck. A színész lányai, Violet és Seraphine nem utaztak velük Orlandóba

Sztárok meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top