nlc.hu
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez csókja mindent elárul

Nyilvános csók: Ben Affelck és Jennifer Lopez meghitt pillanatáról videó készült

A hetek óta tartó találgatásoknak Jennifer Lopez és Ben Affleck nyilvános csókja vetett véget.

Az elmúlt hetekben a külföldi magazinokban szappanopera-szerű történetté duzzadt Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata, pedig nagyjából ennyi tény állt a rendelkezésükre: 

Ember legyen a talpán, aki ebből hétről hétre többoldalnyi történetet összehoz, de most már nincs is szükség arra, hogy pletykákból és magukat meg nem nevező közeli ismerők félinformációból álljon össze a sztori. Valószínűleg Affleck és Lopez is megunta a velük kapcsolatos pletykákat és egy nyilvános csókkal véget vetetettek a találgatásoknak. 

Ben Affleck és Jennifer Lopez csókja képekben: 

Jennifer Lopez és Ben Affleck csókja videón: 

Már elkészültek a régi és az új Bennifer videók összehasonlítása is,  Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmének ezúttal többen drukkolnak, mint közel két évtizeddel korábban. 

Az énekesnő és a színész kapcsolatának korábban sokat ártottak a rosszindulatú megjegyzések, mert nem tartották őket összeillőnek. Később mindketten úgy meséltek az együtt töltött évekről, az eljegyzésükről, hogy életük egyik legszebb két éve volt és azóta is barátok maradtak. 
Ben Affleckről és Jennifer Lopezről annak idején kevés ilyen kép készült, pedig 2002-2004 között ők voltak az egyik nagy hollywoodi álompár

Ben Affleckről és Jennifer Lopezről annak idején kevés ilyen kép készült, pedig 2002–2004 között ők voltak az egyik nagy hollywoodi álompár (Fotó: Arnaldo Magnani/Getty Images)

Hollywoodi sztárpárok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top