Sztárok

Kitűnt a sztárok közül Palvin Barbi a Velencei Filmfesztiválon

Hivatalosan ma ér véget a 76. Velencei Filmfesztivál, ahol a vendégek között volt Palvin Barbara. A modell két ruhájával is bekerült a legjobban öltözött sztárok közé. Szerinted is kitűnt a tömegből?

Minden fesztiválon megszokhattuk, hogy bármennyien is kíváncsiak a filmekre vagy díjakra, a vörös szőnyegen felvonuló sztárok ruhájára azért valamivel még többen. Ezúttal a Velencei Filmfesztivál igazán jeleskedett, mesés ruhákat válogattak ki az ismert embereknek, bár azért akadtak kicsit közönséges bevonulások is, főként az átlátszó, vagy éppen bugyivillantós estélyiket nem annyira díjazták a kritikusok, és a közönség sem. A legjobban öltözöttek listája mégsem végtelen, mert éppen a mennyiség miatt nehéz volt igazán kitűnni, de például Palvin Barbinak sikerült

Palvin Barbi a Joker című film vetítésére érkezett a 76. Velencei Filmfesztiválon (Photo by Matteo Chinellato/NurPhoto via Getty Images)

A modell két ruhájával is bekerült a legjobban öltözött sztárok közé, a fekete estélyi valószínűleg inkább csak a színe miatt nem kapott elég figyelmet.

Megnézem
Összes kép (6)

Barbi büszkén posztolt magáról képeket, hogy ő is az Armani-lányok csapatát erősíti, akárcsak Cate Blanchett, akit a világ egyik legjobban öltözött nőjének szavaztak meg az elmúlt években. 

Itt megnézheted a Velencei Filmfesztivál legjobban öltözött sztárjait:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top