Súlyosbítanák Lovasi András büntetését

V.B.T. | 2021. Szeptember 10.
Súlyosabb büntetésre számíthat Lovasi András, miután újratárgyalták az ügyét.

Mint ismert, Lovasi András két évvel ezelőtt autóbalesetet okozott, amelyben teljes mértékig ő volt a hibás. A másik autóban két rendőr utazott, egyikük súlyosan megsérült. A zenész szeretett volna peren kívül megegyezni, ám ebbe nem mentek bele a sérültek. Nem sokkal később kiderült, hogy az egyik rendőr maradandó sérülést szenvedett. 

Több tárgyalás után Lovasi idén februárban úgy döntött, elfogadja a kiszabott büntetést, ami 225 ezer forint pénzbüntetés és a járművezetéstől való 1 éves eltiltás volt. Eközben azonban kiderült a maradandó egészségkárosodás, így bár korábban már jogerős volt az ítélet, most újratárgyalták az ügyet – írja a Blikk.

Lovasi András büntetését súlyosbítanák (Fotó: Facebook)

A perújításban módosított vádról döntöttek, a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján megállapították a maradandó sérülést, így súlyosbították Lovasi András büntetését, ami immár 600.000 forint pénzbüntetés és 2 év közúti járművezetéstől eltiltás – szúrta ki a lap a Fővárosi Törvényszék mai közleményében. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője három munkanap gondolkodási időt tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozatra – írják.

Sztárok a bíróságon:

Exit mobile version