nlc.hu
Sztárok

Lovasi Andár pere

Folytatódhat Lovasi András bírósági ügye, súlyosbodhat a büntetése

Lovasi András a tárgyalásról lemondva elfogadta a bíróság korábbi döntését, hitte, így véget ér az ügy, ám súlyosbodhat a büntetése.

Tovább folytatódhat Lovasi András bírósági ügye. A zenész még 2019 márciusában okozott balesetet, majd idén februárban, pár nappal az első per előtt a felelősségét elismerő zenész úgy döntött, pontot tesz az ügy végére: eltekint a tárgyalástól, elfogadja a korábban kiszabott büntetést – amely 225 ezer forint pénzbüntetést és 1 évnyi járművezetéstől való eltiltást jelent. A Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag frontembere akkor úgy fogalmazott: „ezáltal a bíróság döntése jogerőre emelkedik, így (vélhetően és remélhetően) véget ér az eljárás”.

Lovasi András bírósági pere

Fotó: smagpix /Csaba Toroczkay

A Blikk információi szerint az ügyészség perújítási kérelmet nyújtott be, azaz minden kezdődhet elölről, ráadásul Lovasinak most súlyosabb vádakkal kell szembenéznie, mint korábban, hiszen kiderült, a baleset egyik károsultja maradandó sérüléseket szenvedett.

Olvass még Lovasi Andrásról az nlc-n!

(Nyitókép: smagpix/Csaba Toroczkay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top