nlc.hu
Sztárok

Lovasi András raktárkoncertes pénze

Lovasi András zenekarokat támogat a raktárkoncertes pénzből

14 zenekart támogat pályázati pénzéből Lovasi András.

Nagy port kavart a bejelentés, amikor kiderült, mely zenekarok, énekesek tarthatnak raktárkoncertet. Azóta már többre is sor került, legutóbb Lovasi András zenekara, a Kiscsillag lépett fel. A zenész a közösségi oldalán azt is elárulta, hogy mire fordította a befolyt összeget: 14 feltörekvő zenekart támogat a bevételből – szúrta ki a Telex.

STÚDIÓPÁLYÁZAT // EREDMÉNYHIRDETÉS Hosszas gondolkodás után megszületett a döntés. Köszönöm a pályázatokat, összesen 376...

Közzétette: Lovasi András – 2020. november 30., hétfő

 „Hosszas gondolkodás után megszületett a döntés. Köszönöm a pályázatokat, összesen 376 érkezett, azért is tartott ilyen sokáig a bírálat, mert nagyon »vastag« volt a mezőny teteje. Végül 14 olyan előadót választottam, akik jórészt pályájuk elején vannak, és talán ez a segítség egy nagyobb lökést adhat nekik. A stúdióban rögzített anyagokból egy online válogatás is készül majd” – írta a Facebook-bejegyzésében a nemrég összetűzésbe kerülő Lovasi András.

lovasi andrás

Lovasi András (Fotó: MTI)

Bővebben a raktárkoncertekről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top