nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva nekiment Tóth Gabinak

Baukó Éva csúnyán beszólt Tóth Gabinak és a raktárkoncerteseknek, aztán törölte a posztot

Baukó Éva a Facebookon akadt ki, mára törölte az profilját az oldal.

Baukó Évától megszoktuk, hogy ha valami zavarja, azt nem tartja magában. A minap a raktárkoncertek, azon belül is Tóth Gabi fellépése szúrta a szemét, amiről egy hosszabb posztot is közzétett. 

„Tisztes adófizető állampolgárként mélységesen felháborít, amit a NETEN látok! Raktárkoncert az anyátok büdös picsáját ! Ez egy sima videó, amit felvesztek egy sufniban, 3o millió forintért, ennyi pénzből Mundruczó Kornél simán leforgatná a Kill Bill harmadik részét. Nektek meg van pofátok azt mondani, egy ilyen sima sufnivideóra, hogy koncert. Hát nem koncert, csak pénznyúlás! Tóth Gabi milyen alapon veszi fel az ilyen támogatást ? Ez a támogatás, ami egyébként az adófizetők pénzéből van, a zeneipar perifériáján létező zenészeknek lenne, akkor miért kaphatják meg azok, akik évente 20-30 milliókat kapnak csak a tv-s szerződéseikből? ( Egy átlagos »zenészceleb«, amikor a tv-ben műsort vezet, zsűrizik, vagy bármilyen szerepet vállal fel, adásonként simán megkapja a nettó 2-6 millió forintot, ez így megy az RTL-nél és a TV2-nél is, ha én mondom, elhihetitek!!! És erre jön még rá a rádiós játszások után kapott évi 10-20 milliós jogdíj, ezeket a pénzeket nem érinti a vírus. Úgyhogy most nézzétek meg milyen műsorok mennek jelenleg a tv-ben, amiben »zenészcelebek« vannak, adjátok össze, hány epizódban szerepelnek, csak most az ősszel, vagy hány adásban szerepeltek az elmúlt 1-2 év alatt, és könnyen kiszámolhatjátok , hogy ez a támogatás nem járna nekik!! Remélem az ilyenfajta »zenészcelebek« közzéteszik majd a hivatalos bérlistát, hogy a felvett 10 milliók a rászoruló-kisegítő személyzet számára mentek szét” – állt az egykori Való Világos bejegyzésében, amire az énekesnő testvére, Tóth Vera reagált. 

Írása szerint Baukó Éva túloz és valótlan információkat oszt meg a követőivel, ami kifejezetten káros. Leginkább azt emelte ki, hogy ilyen pénzek nem léteznek, ez teljesen irreális, ráadásul amit kapnak, azt szétosztják a zenekar és a közreműködők között. Azt is mondta, hogy a tévés pénzek meg sem közelítik azt, amit Baukó a bejegyzésében taglal. 

Mára ez a poszt már nem elérhető, valószínűleg a botrányhősnő törölte.

Az oldalára lépve ugyanis ez az ablak ugrik fel:

baukó éva facebook

A reality-sztár válaszként leírta, hogy fenyegető üzeneteket kapott Tóth Gabitól, miszerint az énekesnő feljelenti, ha továbbra is ilyeneket posztol. A választ már nem láthatjuk, hiszen Baukó posztja már nem létezik.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top