nlc.hu
Sztárok
Baukó Éva keményen bírálja a TV2 új dokureality-jét: „A szőlő nem savanyú, nem szeretnék szerepelni sem ebben a műsorban”

Baukó Éva keményen bírálja a TV2 új dokureality-jét: „A szőlő nem savanyú, nem szeretnék szerepelni sem ebben a műsorban”

Baukó Éva belenézett a TV2 #maradjotthon című műsorába.

Baukó Éva egy ideje nem szerepelt a tévében, sőt, a véleménye is megvan a jelenlegi műsorok gyártásáról. Az egykori valóságshow-hős nemrég Amerikában járt, de pár héttel ezelőtt hazajött, azóta otthon van, filmezik, sorozatozik. Tegnap belenézett a TV2 új dokureality-jébe, a #maradjotthon-ba, és hát enyhén fogalmazunk, ha azt mondjuk, nem annyira tetszett neki – erről pedig véleményt is írt a közösségi oldalára.

„Belenéztem a TV2 új műsorába, #maradjotthon vagy inkább menekülj??? Ha valaki ezt az adást megnézi (bár hozzáteszem csak 10 percet bírtam – Gabikáékig –) , akkor az az érzésem, inkább menekülnék a szabadba, és nem az, hogy otthon maradjak. Lerágott, depresszív, egysíkú, maníros, mesterkélt fos az egész! A YouTube-on Dancsó Péternek jobb videói vannak. Nem hiába haldoklik a televíziózás, mint műfaj Magyarországon. Nagyon ritkán nézek kereskedelmi tv-t, inkább a Netflixet vagy az HBO-Go-t preferálom. Nagyon gagyi, nagyon unalmas ez a műsor – érdektelen szar, pont mint a TV2. A szőlő nem savanyú, nem szeretnék szerepelni sem ebben a műsorban, sem olyan tv-műsorban, amelyik ennyire gagyi . Üdv Baukó »Karantén« Éva” – írja a Facebook-oldalán Baukó Éva, akinek a véleményét a követői is osztják.

Olvass még Baukó Éváról az nlc-n:

Baukó Éva (Fotó: Instagram)

Baukó Éva (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top