Sztárok

Baukó Éva ezúttal az RTL Klubot ekézi, nem tetszik neki a csatorna új műsora

Baukó Éva szerint ebben az időszakban nem kellene ilyen produkciókat műsorra tűzni.

Szombaton elstartolt a Made in karantén az RTL Klubon, tegnap pedig a Maradj haza magadnak! első részét hozta a csatorna. Mindkét műsor sikerrel futott, azonban akadtak olyanok, akik rossz véleménnyel vannak ezekről. Többek között Baukó Éva, aki bár az RTL Klub által vált ismertté, mégis őket ekézi, ráadásul nem is akárhogyan.

„A Tv2 karanténos műsora után az RTL karanténos kamu realityje is k*rva gagyi, erőltetett fostalicska , érdektelen , súlytalan, belterjes hírességek mutogatása, hogy a saját tulajdonú unásig járatott celebjei milyen luxusban élnek. A cím végül is jó lett volna: „MARADJ HAZA MAGADNAK” – ha az RTL kreatív szakemberei ezt a mondatot magukra érvényesítik és bele se fognak egy ilyen unalmas szar elkészítésébe. A nézők és a közvélemény nevében feltenném a kérdést az RTL-nek: Szerintük nem méltatlan dolog az, hogy miközben az országban 100 ezrek veszítették el az állásukat, munkahelyek, vállalkozások mentek teljesen tönkre, az ország nagy része létbizonytalanság félelmében él, szóval hogy itt állunk a vírus és a gazdasági válság közepén , akkor miért kell azt mutogatni, hogy az RTL alkalmazásában és luxusában tenyésztett celebek legnagyobb problémája, hogy Lamborghinivel az utcákat róva nem találnak nyitva tartó cukrászdát? Olyan szívesen megkérdezném, hogy az RTL szerint ez a fajta renitens flancolás tényleg helyénvaló szórakoztatás ebben az időszakban??? Még mindig nem savanyú a szőlő, de ha édes is lenne, ebből akkor sem kérnék!” – írta a közösségi oldalán Baukó Éva, aki két héttel ezelőtt a TV2 karanténműsorát, a #maradjotthon-t is kritizálta.

Olvass még Baukó Éváról az nlc.-n:

Baukó Éva (Fotó: Instagram)

Baukó Éva (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top