nlc.hu
Sztárok

Lovasi András és Kispál András közös koncertje

Újra együtt Lovasi András és Kispál András

Összeállnak és újra egy színpadon játszanak.

Jutka, meg a többiek címmel ad online koncertet ad a nemrég műtéten átesett Lovasi András március 12-én a Trip hajón. Az eseményen, amelyet csak egyszer, élőben, valós időben nézhetnek meg a jegyvásárlók, fellép egykori zenész- és alkotótársa a Kispál és a Borzból, Kispál András gitáros.

A Kispál és a Borz együttes koncertje Orfűn

Kispál András (b) és Lovasi András (j) a Kispál és a Borz együttes 2014-es orfűi koncertjén (Fotó: MTI / Sóki Tamás)

A koncerten hallható lesz az aznap debütáló régi-új szám, a Kispál és a Borz Jutka című dalának új változata, amely a készülő Lovasi-lemezen is szerepelni fog Kispál András gitárjátékával. A március 12-i esten színpadra lép Gábor Andor ütőhangszeres is.

Az új Lovasi-album tervezett címe Grand Hotel Halmahera lesz. A prózai részekkel kiegészített anyagon a dobok kivételével az énekes-gitáros játszik valamennyi hangszeren, illetve a Jutka új verziójában gitározik Kispál András.

Azt már 2020 végén bejelentették, hogy a járványhelyzet miatt tavaly elmaradt Fishing On Orfű fesztivál idei pótlásának részeként június 15-én (illetve egy esetleges újbóli halasztás esetén augusztus 24-én) külön napot rendeznek a rendezvényt a bérlet árával tavaly megtámogatók számára, és ezen több más előadó mellett Lovasi András és Kispál András is fellép.

(MTI)

Olvass még Lovasi Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top