Survivor: Gáspár Evelinnek nem okozott gondot az éhezés, de szerinte a többiek elbutultak tőle

V.B.T. | 2021. Október 11.
Gáspár Evelinnek nem okozott problémát az éhezés.

Gáspár Evelin nagyot küzdött a Survivorben, sokáig tengődött a Holtak Szigetén, de pénteken véget ért számára a játék. Jó tapasztalatként élte meg a Dominikán töltött heteket, számára az éhezés sem jelentett gondot. A műsorvezetők mégis többször rákérdeztek, hogy hogyan tudták összeszedni az erejüket úgy, hogy nem kaptak elegendő ételt.

„Nagyon hálás vagyok, hogy ezt megélhettem, egy fantasztikus kaland volt. Nekem a legkisebb tényező az volt, hogy éheztünk, az egész életemet végigdiétáztam. Számomra ez nem volt probléma. Az ügyességi feladatok viszont nehézséget okoztak. Világéletemben utolsó voltam ezekben és bénáztam” – mondta Evelin, majd még egyszer szóba került az éhezés. A celeb versenyző szerint a társai rosszul viselték a dolgot. 

„Voltak olyan játékosok, akiket megviselt mentálisan és a butulás szélén voltak” – állítja Gáspár Evelin, akinek a piros betűs napok és a nőiség megélése okozott gondot. Elárulta, neki nem volt problémája azzal, hogy smink nélkül mutatkozott és reggel már ott volt mellette egy kamera, hiszen gyakorlatilag így nőtt fel. 

Gáspár Evelin a Survivorről (Fotó: RTL)

Még több Survivor:

Exit mobile version