Széphalmi Juliska: „Lacikával már elfelejtettük, milyen volt a régi életünk”

Görgényi Gabriella | 2021. Október 19.
Egy hónappal a térdműtétje után már nem kell mankóval járnia Széphalmi Juliskának. A Survivor játékosa most már látja a gyógyulása végét, és egyáltalán nem is bánja, hogy több időt tölthet otthon kisfiával.

Nagyon közel került a Survivor-győzelemhez Széphalmi Juliska, aki élete egyik nagy kalandjának tartja a műsort. Az ottani fizikai kihívásokat szerencsésen megúszta sérülés nélkül, ám nyáron egy próba során elszakadt egy keresztszalagja, és a műtétet nem tudta elkerülni. Már akkor kiderült, hogy hónapig tart a rehabilitáció, most még heti kétszer jár gyógytornára és jégszaunába, hogy segítse gyógyulását. Juliska örömmel mesélte, hogy napról napra jobban érzi magát.

Széphalmi Juliska boldog, hogy végre nem kell mankóval járnia (Fotó: Széphalmi Juliska)

„Nemrég eltehettem a mankót, ami óriási boldogság volt számomra. Lassan-lassan, de a gyógyulás útjára léptem. Összesen egy alkalom volt, hogy kétségbe estem a műtét után, de aztán megráztam magam és elhessegettem a rossz gondolatokat” – mondja Juliska.

„Szerencsére van segítségem, a szüleim, a nagymamám és a barátaim is ott voltak velem a legelején, sokat köszönhetek nekik. Még két hétig mindig nem vezethetek, ezért hosszú szervezést igényel, míg Lacikát elvisszük edzésre, vagy úszásra, de nemsokára ez is megoldódik. Pozitívan állok a jövő felé, nyolc hónap múlva már újra színpadra is állhatok. De persze otthon napi kétszer kell gyógytornáznom, hogy a térdszalagom teljesen rendbe jöjjön. Addig pedig élvezem, hogy több időt tölthetek a kisfiammal és csinosíthatom a lakásunkat. Lacikával már el is felejtettük, milyen volt a régi életünk, amikor esténként fellépésekre rohantam, most egy sokkal nyugodtabb életet élünk, ami boldogsággal tölt el.”

A Survivor után: 

Exit mobile version