Schobert Lara elárulta, mit tervez az apja cégével

V.V.V. | 2021. Október 21.
Nemrégiben nagykorú lett Schobert Lara, aki a jövőbeni terveiről mesélt, így az is kiderült, mennyire szeretne belefolyni a családi vállalkozásba.

Nemrégiben ünnepelte a 18. születésnapját Schobert Lara, akit az édesanyja, Rubint Réka párizsi utazással lepett meg, ahová ketten mentek. 

Rubint Réka és Schobert Lara Párizsba utaztak ünnepelni (Fotó: Instagram)

„Nagyon nem más érzés, talán inkább annyiban változott, hogy most már a szüleim is nagykorúként tekintenek rám. Nyilván mindig próbáltam önálló lenni, de most már ők is elfogadják, hogy saját utam van és nem próbálnak annyira korlátozni” – kezdte mesélni Lara a Reggeliben, és annak pedig kifejezetten örült, hogy az édesanyjával kettesben lehetett. 

„Nagyon kellett már nekünk egy ilyen anya-lánya program, mert keveset vagyunk együtt. Ő sokat dolgozik, én iskolába járok.”

Az úton még azon is elgondolkozott, érdemes lenne kiköltözni egy időre. Jelenleg a tanulást tartja a legfontosabbnak, mert szerinte a 18 év inkább neki egy figyelmeztetés, hogy itt tudja megalapozni a jövőjét. 

„Szeretnék valaki lenni.(…) Nem tettem annyi mindent az asztalra, szeretnék valami újdonsággal megjelenni, valami újdonságot akarok létrehozni. Business-marketing szakra szeretnék menni az egyetemen, és papának a cégét külföldre ki szeretném vinni.”

Exit mobile version