Így áll most Fekete Dávid ügye, egy ideig még biztosan nem szabadul az énekes

Bors Hanna | 2021. November 13.
Fekete Dávid hónapok óta börtönben van, felesége, Regina pedig minél előbb szeretné lezárni a múltat. Tegyük tisztába, hogy áll most az énekes ügye!

Fekete Dávidot egy sor  bűncselekménnyel gyanúsítják. Már tavaly karácsonykor elköltözött a feleségétől és a gyerekeitől az énekes, Regina pedig hónapokkal ezelőtt beadta a válókeresetet. A héten a fiatal anyuka pedig azt is nyilvánosságra hozta, hogy egy ideje új párja van.

,,Még nincs fix időpont, szeretném, ha a jövő év elején sor kerülne rá – mondta a Blikknek Regina. – Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem, ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most. (…) A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy a továbbiakban Dávid ugyanúgy részese lehessen a gyermekei életének, mint ahogy eddig is, mert egyébként kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagy család vagyunk” – árulta el a reflektoronline-nak a fiatal nő.

(Fotó: Fekete Dávid/Facebook)

Sajtóhírek szerint Fekete Dávid a börtönben meghízott, öngyilkossággal is fenyegetőzött. Az énekes tárgyalása november elején volt, letartóztatását még két hónappal meghosszabbította a bíróság, egészen január 6-ig.

,,Figyelemmel a személyi körülményeire, meg a terhére való cselekmények jelentős tárgyi súlyára. Itt kiemelte a bíróság, hogy a legsúlyosabb bűncselekmény büntetési tétele 5-től 10 év szabadságvesztés, de ez a tétel a halmazati szabályokra figyelemmel emelkedik, így a kiszabható szabadságvesztés felső határa 15 év. A személyi körülményekből a bíróság kiemelte, hogy a lakhatása továbbra is bizonytalan” – mondta el a tárgyalás után a bírósági sajtószóvivő a Blikknek.

Exit mobile version