nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid felesége válni akar

Fekete Dávid felesége legkésőbb januárban már elválna az énekestől

Fekete Dávid felesége minél előbb lezárná a múltat.

Fekete Dávid hónapok óta börtönben van, számtalan bűncselekménnyel gyanúsítják. Már tavaly karácsonykor elköltözött a feleségétől és a gyerekeitől az énekes, Regina pedig hónapokkal ezelőtt beadta a válókeresetet. Tegnap elárulta, egy ideje új párja is van, akivel nagyon boldog. Többek között ezért is szeretné minél hamarabb lezárni a múltat és elválni a férjétől. 

„Még nincs fix időpont, szeretném, ha a jövő év elején sor kerülne rá”

– mondta röviden a Blikknek Regina. „Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem, ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most. (…) A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy a továbbiakban Dávid ugyanúgy részese lehessen a gyermekei életének, mint ahogy eddig is, mert egyébként kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagy család vagyunk” – árulta el a reflektoronline-nak a fiatal nő.

fekete dávid és regina

Fekete Dávid és felesége (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top