nlc.hu
TV-sztárok

Meghosszabbították Fekete Dávid letartóztatását

Meghosszabbították Fekete Dávid letartóztatását

Meghosszabbították a csalással és sikkasztással gyanúsított Fekete Dávid letartóztatását.
Fekete Dávid

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2021. november 6. napjáig meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint több, mint százmillió forint összegű kárt okozó csalást és sikkasztást követett el – olvasható a Borsnak eljuttatott közleményben, amely Fekete Dávid ügyével foglalkozik.

Mint írják, a gyanúsított szabadlábra helyezése iránti kérelmet a bíróság elutasította. A közlemény szerint továbbra is a legsúlyosabb, személyi szabadság elvonásával járó kényszerintézkedést látnak indokoltnak.

Azt is írják, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén valószínűsíthető, hogy eltűnne a hatóságok elől, valamint bizonytalan anyagi helyzete és tartozásai miatt újabb vagyon elleni bűncselekményeket követne el.

Fekete Dávid hónapok óta börtönben van, és úgy tűnik, nagyon rosszul viseli a bezártságot. Egyik áldozata szerint nem százmilliós, hanem milliárdos ügyről van szó, az énekes pedig öngyilkossággal fenyegetőzik a börtönben.

Fekete Dávid az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top