nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid halálos fenyegetéseket kap

Fekete Dávid halálos fenyegetéseket kap a börtönben

A sikkasztással gyanúsított Fekete Dávidot egy bűnbanda fenyegeti a sitten.
Börtön

Halálos fenyegetéseket kapott a győri börtönben a több mint százmillió forintos sikkasztással gyanúsított egykori megasztáros, Fekete Dávid – írja a Blikk.

A lap úgy értesült, hogy egy bűnbanda tagjai a sitten is fenyegetik az énekest.

Szorul a hurok a nyaka körül! Megfenyegették bent a bűnözők, ami nem tréfa. Annak a pesti bandának ülnek bent tagjai, akikkel Fekete korábban üzletelt. Rajtuk keresztül üzent a főnök, hogy messzire elér a keze, erre gondoljon, ha beszélni akar

– mondta a lapnak egy névtelen informátor.

A forrás szerint a banda tagjai már akkor megkeresték Fekete Dávidot, amikor még szabadlábon volt, és kezdtek kiderülni a simlisségek. Lefektették a játékszabályokat, ami szerint játszania kell, ha hűvösre kerül.

A Blikk azt is írja, hogy a banda azon kevesek közé tartozik, akiknek Fekete nem adósa. Talán azért, mert – néhány károsult nyilatkozata alapján – az énekesnek voltak olyan üzletfelei, akiktől jobban tartott, és elsőként mindig nekik adta meg a tartozását. Valamint az utolsó időkben hetente kétszer látogatták meg Feketét Győrben, és vittek tőle minden értéket.

Fekete Dávid az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top