nlc.hu
Család

Fekete Dávid volt felesége újra szerelmes

Fekete Dávid volt feleségére rátalált a szerelem – először beszélt új párjáról

Fekete Dávid gyermekeinek anyjának, Reginának új párja van.

Fél évvel ezelőtt vallott válásának körülményeiről Fekete Dávid, ami nem várt következményekkel járt. Nem sokkal később házkutatást tartottak az énekesnél, majd bilincsben vitték el a rendőrök. Azóta kiderült, több százmilliós tartozása van és sok más bűncselekmény elkövetésével vádolják, jelenleg is börtönben ül. A felesége elhagyta, beadta a válókeresetet és kizárólagos felügyeletet kért közös gyerekeikre. Regina még nem nyilatkozott az ügyben, ám most elárulta, hogy újra rátalált a szerelem és nagyon boldog új párja mellett.

„Az az igazság, hogy Dávid már tavaly karácsony előtt elhagyott bennünket. Közel egy év elteltével ennyire fiatalon nagyon nehéz három gyermekkel egyedülálló anyaként és nőként magányosan élni, így természetes volt számomra, hogy nyitott voltam egy új kapcsolatra. Néhány hónapja tart már a kapcsolatom Márkkal és nagyon boldogok vagyunk. Úgy érzem, hogy a múltat annak ellenére is sikerült lezárnom magamban, hogy Dáviddal még sajnos vannak közös fonalak. Ezeket el kell majd vágnunk, de nyilván ő mindig a gyermekeim apja marad. A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy Dávid a gyermekei életének ugyanúgy részese lehessen a továbbiakban, mint ahogy eddig is, mert egyébként ő kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagy család vagyunk. Bevallom, az elején nehezebbre számítottam, de a párom fantasztikus ember és imádja a gyermekeimet pont úgy, mintha a sajátja lenne mindhárom. A boldogságunkat nem akartuk idő előtt nyilvánosságra hozni, hiszen sajnos így is nagyon sok rosszindulattal kell szembenéznem. Úgy gondoltuk azonban, hogy eljutottunk arra a szintre mi ketten, hogy ki merjük jelenteni, ez szerelem” – részletezte a reflektoronline-nak Regina.

A közös képeket itt tudod megnézni.

fekete dávid

Fekete Dávid (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top