Sokat fogyott Rácz Jenő, Cooky és Vastag Tomi is, de más-más okból

F.C. | 2021. December 29.
Mindhárman szándékosan dobták le szupergyorsan a pluszkilókat, a motiváció azonban nem volt közös.

Rácz Jenő, Cooky és Vastag Tomi immár elképesztő formában van, mindhárman idén váltottak sportosabb, egészségesebb formára. A három híresség azonban más-más okok miatt döntöttek a változtatás mellett.

Sokat fogyott Rácz Jenő, Cooky és Vastag Tomi – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub, (k): Sajtószoba, (j): Sajtóklub

Rácz Jenő elsősorban az esküvőjére szerette volna formába hozni magát. Egy hónap alatt 10 kilót dobott le magáról a sztárséf azzal, hogy keményen edzett Schobert Norbival, valamint egészségesebb életmódra váltott: a heti 4-5 edzés mellett lemondott a cukor és a szénhidrát fogyasztásáról is.

A fogyás szükségességét azzal is indokolta, hogy már nem érezte jól magát a bőrében. Elmondása szerint sokkal energikusabbnak érzi magát a pluszkilók nélkül.

Cooky 8 kilót fogyott a Dancing with the Stars élő-show-jára. „Elég volt a pufi fejemből, és már a hasam is látszódott, amikor leültem… nagyon zavart” – indokolta fogyását a rádiós, aki amellett, hogy csökkentette az ételek mennyiségét és megnövelte a vízfogyasztását, kiiktatta a kenyeret és a kólát az étrendjéből. Nem titkolta, a táncban sokat segített neki, hogy könnyebb  lett.

A Dancing with the Stars-ban a profi táncos kedvese volt Cooky táncpartnere (Fotó: Sajtószoba)

Vastag Tomi két hónap alatt 17 kilótól szabadult meg. „Szükség volt az elhatározásra, de amikor majdnem 100 kilót mutatott a mérleg, tudtam, hogy változtatni kell” – magyarázta a kétgyermekes énekes, aki az év elején szívműtéten esett át, emiatt döntött úgy, hogy végleg búcsút mond a súlyfeleslegnek, és ezzel párhuzamosan az életmódján is alaposan változtat.

Vastag Tomi a szívműtétje után kezdett fogyókúrába (Fotó: Sajtóklub)

Ma már a sport sem jelent gondot Vastag Tomi számára, aki boldog, hogy újra ugyanúgy néz ki, mint amikor 10 évvel ezelőtt az X-Faktorban versenyzett. 

Még több sztárfogyás az nlc-n:

Exit mobile version