nlc.hu
Sztárok

Onyutha Judit gigafogyása

Ledobta a 15 kiló pluszt az egykori időjós, Onyutha Judit: “Hosszú évek után újra jóban vagyok magammal”

Onyutha Judit elismerte, az utóbbi években elengedte magát. Idén nyáron lett elege abból, amit a tükörben látott.

Onyutha Judit 5 éve vonult vissza a nyilvánosság elől. Az egykori időjós ma már angol nyelvet tanít általános iskolásoknak. A BEST magazinnak elárulta, milyen átalakuláson ment át pár hónap alatt.

Onyutha Judit

Onyutha Judit a fogyás előtt és után – Forrás: BEST magazin – címlap

Elvesztettem az édesanyámat. ami nagyon megviselt. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy ‘elindultam a lejtőn’, nem figyeltem magamra. (…) Nem jártam mozogni, nem figyeltem az evésre sem, sőt sokszor evéssel vigasztalódtam. Fel is jött rám 2 év alatt 14-15 kiló, amit aztán évekig nem tudtam leadni. (…) Májusban mélypontra kerültem, azt éreztem, hogy összecsaptak felettem a hullámok. Akkor határoztam el, hogy visszaszerzem a régi életemet, azt az örökmozgó és mosolygós nőt, akit a családom és a barátaim is szerettek” – mesélte a kétgyermekes Onyutha Judit, aki 15 kilót dobott le.

Hosszú évek után újra jóban vagyok magammal. (…) Újra van kedvem reggel a tükörbe nézni, csinosabban, olykor merészebben öltözni” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Villányi "Fresh" Andi először mesélt arról, hogy mellrákos

Kiemelt kép forrása: TV2 / Vigyázat, gyerekkel vagyok! – videó

Még több sztárfogyás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top