nlc.hu
Sztárok

Kasza Tibi látványos átváltozása

Kasza Tibor négy hónap alatt 21 fogyott: “Nem hittem, hogy ez lehetséges”

Nagyon motiváló sok embernek az, amit Kasza Tibor életmódváltással elért.

Már a Szerencsekerék plakátokon is feltűnő volt, mennyire megváltozott Kasza Tibor. A zenész-műsorvezető első fotóit látva sokan gondolták: ez tuti photoshop. Pedig nem. 

Kasza Tibor a Szerencsekerék műsorvezetője

Kasza Tibor a Szerencsekerék műsorvezetője (Fotó: Sajtószoba)

“Ha valaki 4 hónappal ezelőtt azt mondja hogy mindaz ami most velem történik lehetséges, biztos kinevetem. Az pedig hogy motiváló példa lehetek sok ezer embernek aki talán már lemondott magáról ( ahogy én is ) fantasztikus megtiszteltetés. Valóra vált álom” – írta a most megosztott képpár mellé. A műsorvezető rengeteg kérdést kapott, többek között, hogy ezt valamilyen orvosi csodamódszerrel, vagy varázsbogyóval érte sikerült-e lefogynia?

“Közel 4 hónap teljesen új életmód: 5-6 liter vízzel, teljesen új táplálkozás móddal, és 2 diétatamogató termékkel. A Challenge nem egy csodabogyó egy kakaóval, ez egy életmód váltó  program” – válaszolt a sztár, aki elmondta azt is, hány kiló a különbség a két kép között.

“21 kg és úgy látom még a 22 is kényelmesen meglesz. De már nem akarok fogyni többet. Izmosodni kéne.” 

Sztárok fogyása: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top