nlc.hu
Sztárok

Kasza Tibi 15 kilót fogyott

Kasza Tibi félmeztelen előtte-utána képéhez nehéz bármit is hozzáfűzni – 15 kilót adott le a műsorvezető

Kasza Tibi szinte új ember lett a fogyása után.

Kasza Tibi mindig is hiú volt és sokat foglalkozott a külsejével, az utóbbi időben azonban elhanyagolta a testét. Felszedett pár kilót, azonban már nem tetszett neki, amit a tükörben látott, ezért változtatni akart. Fogyókúrába kezdett, az eredmény pedig nagyon látványos: 15 kilót adott le, ezt pedig előtte-utána fotóval szemléltette.

„A meztelen valóság 2 hónap különbséggel. Soha nem hittem, hogy egyszer ilyen büszkén fogom kitenni, hogy honnan kezdtem egy diétát, és hova jutottam el napra pontosan 2 hónap alatt ( április 27- Június 27 ) Magamon próbáltam ki egy diétát és egy saját fejlesztésű termékcsaládot, a próba tétje az volt, hogy csak akkor hozzuk ki, ha bizonyít és sikerül vele hatékonyan és szenvedés nélkül lefogynom. És sikerült! 15 kilót 2 hónap alatt, és közben napról napra energikusabb voltam, bírtam az edzést, motivált a folyamatos eredmény, és nem éreztem azt hogy menekülni akarok az új életmódom kereteiből vissza a zabálásba” – írja közösségi oldalán a Szerencsekerék műsorvezetője, aki a felesége egy új termékcsaládjával érte el ezt az eredményt.

kasza tibi

Kasza Tibi (Fotó: Facebook)

Sztárfogyások: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top