nlc.hu
Sztárok

Betegség miatt fogyott Kisó

Kisó a 17 kilós fogyásáról: „Most kezdek hasonlítani a régi önmagamra”

Nagyon jó formában van Kisó, aki elárulta, hogy a betegsége miatt fogyott ilyen látványosan sokat.

Ahogy Kisó korábban is mesélte, sokáig küzdött azzal, hogy nem tudja leadni a felesleget, pedig rendszeresen sportolt és odafigyelt az étkezésére. Többször mesélt már erről a Reggeliben is, ahová ezúttal nem főzni érkezett, hanem a 17 kilós fogyásáról kérdezték.

Kisó látványos fogyása: 17 kiló mínusznál tart

Kisó látványos fogyása: 17 kiló mínusznál tart

„Szokták mondani, hogy miből fogytam, hát, ügyesen öltözködtem. Gyakorlatilag semmin nem változtattam, de szokták kérdezni, hogy elkezdtél sportolni. De hát világ életemben sportoltam. Elkezdtél diétázni? Nem, úgy táplálkozom, mint eddig. Annyi, hogy betegség volt a háttérben. Pajzsmirigyprobléma, inzulinrezisztencia, és ezeket kellett beállítani. (…) Abszolút a gyógyszert kellett beállítani. Ennek a nővérem is az ékes példája volt, ő sokkal több, több mint negyven kilót fogyott. Neki is az volt szülés után, hogy orvostól orvosig járt, és mindenhonnan elküldték azzal, hogy ne zabáljon annyit, ne egyen annyit, és mondta, hogy higgyék el, nem eszem 1000 kalóriát és hízom-hízom. Gyakorlatilag nekem is ezek voltak az első tünetek. Ugyanúgy táplálkoztam, ugyanúgy sportoltam, mint addig, és alattomosan jöttek fel a kilók.”

Három év alatt hízott 17 kilót és most ugyanennyit adott le fél év alatt. Ahogy Kisó meséli, most kezd hasonlítani magára, hiszen 37 éves koráig 49-51 kiló között mozgott a testsúlya. Most az a cél, hogy lejöjjön a gyógyszerről, amit hetente egyszer kell szúrnia magába. 

Sztárok és a fogyás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top