nlc.hu
Sztárok

Kiss Orsolya, vagyis Kisó 14 kilót fogyott

Kisó 14 kilót fogyott, ehhez szükség volt az orvosára

Kirobbanó formában van Kiss Orsolya, azaz Kisó, aki most arról mesél, hogyan fogyott le 14 kilót.

Mosolyogva sétált be a Reggeli stúdiójába Kisó, aki süteményt készített a mai adásban, közben pedig arról is mesélt, hogyan fogyott le.

Kiss Orsolya, Kisó 14 kilót fogyott, amióta a megfelelő gyógyszereket kapja

Kiss Orsolya, Kisó 14 kilót fogyott, amióta a megfelelő gyógyszereket kapja

„Kicsit deja vu érzés, mert két éve is beszélgettünk erről, akkor pont lefogytam hat kilót. Inzulinrezisztenciám volt és én nem voltam hajlandó gyógyszert szedni, mert úgy voltam vele, hogy én a nagy sportmúlttal, sportedzőként majd én ezt étrenddel beállítom. És be kellett látnom, hogy nem sikerül beállítanom, elkerülhetetlen volt az, hogy én gyógyszert szedjek. (…) 14 kilót fogytam” – mondta Kiss Orsolya, aki azért büszke arra, hogy a plusz kilókat is ügyesen tudta takargatni.”

Kisó fogyása

Kisó lendületesen sétált be a stúdióba

A civilben edzőként dolgozó Kisó akkor tudta, hogy baj van, amikor a heti 4-6 edzés mellett, odafigyelve az étkezésre sem fogyott semmit, sőt! Jelenleg is szkeptikus, meg tudja-e tartani a mostani alakját gyógyszeres kezelés nélkül, de reménykedik abban: ezúttal a változás hosszú időre szól. 

Bár sokan feltételezik, Kisó egy új szerelem miatt virult ki, ezt ő kategorikusan cáfolta. Mint kiderült, nem rendel mindent alá annak, hogy családot alapítson, de arra már biztosan nincs ideje, hogy csak randizgasson, a társkereső oldalakat sem tartja jó terepnek az ismerkedésre, így most eléggé beszűkültek a lehetőségei. 

Kisó sokat fogyott, 14 kilót

Kisó megmutatta, hogy bárhol lehet edzeni

„Ez most csúnyán hangzik, és megint egy kicsit drasztikusan fogok fogalmazni, de én már azért úgy ismerkedek, hogy ‘Jó napot kívánok! Kiss Orsolya vagyok, családot és gyereket szeretnék.’ Nekem nincs időm arra, hogy szórakozgassak. Elmúltam negyvenéves, tudom, mit szeretnék. Nincs időm arra, hogy járjunk most három-négy évig.”

Sztárok és a fogyókúra: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top