nlc.hu
Sztárok

Kandász andrea és Keleti Andrea

Kandász Andi 23 kilós fogyását Keleti Andreának köszönheti

Kandász Andi és Keleti Andrea évek óta jó barátok, de ritkán láthattuk őket együtt. Most közös szenvedélyükről is mesélnek. .

Kevesen tudják, hogy Kandász Andrea nagyon jóban van Keleti Andreával, és neki köszönheti azt is, hogy nemrég változtatni tudott az életén. Kandi  régóta elégedetlen volt magával, a lábsérülése után nem tudott olyan aktív életet élni, mint korábban és ahogy lehetősége nyílt rá, újra eljárt mozogni. 

Keleti Andrea és Kandász Andrea egy forgatáson ismerkedtek meg, azóta jóban vannak

Keleti Andrea és Kandász Andrea egy forgatáson ismerkedtek meg, azóta jóban vannak (Fotó: Bielik István) 

„Hat-hét éve ismerem Keleti Andit, egy műsorom kapcsán találkoztunk először, végül túl hosszú lett a felvétel, annyit beszélgettünk. Rögtön ott folytatjuk a mondatokat, ahol a másik abbahagyta, egyszerűen teljesen egy hullámhosszra kerültünk. Aztán az első önkéntes karantén után, mikor újra lehetett ide-oda menni, én rögtön Andihoz mentem táncolni, egy bachata órára. Akkor láttam, hogy ő milyen bomba formában van, én pedig nagyon le voltam eresztve, hogy finoman fogalmazzak. Aztán Andi elárulta, hogy egy gyógynövény segítségével, éhezés nélkül fogyott le két ruhaméretet, így én is belevágtam és mára le is ment 23 kiló” – kezdte a tévés.

Kandász Andrea szenvedélye a tánc, Keleti Andihoz jár tanulni

Kandász Andrea szenvedélye a tánc, Keleti Andihoz jár tanulni (Fotó: Bielik István) 

„Azt tervezem, hogy legközelebb a férjemmel térünk vissza a táncterembe, ugyanis amikor összejöttünk, kötöttünk egy megállapodást: ő megtanul salsázni, ha én megmászom vele a Mount Blanc-t. Én tényleg feljutottam Európa csúcsára Ferivel, ő azonban még jön nekem eggyel, mert, bár hónapokig tanulta ezt a rendkívül nehéz táncot Miamiban, három lépésig jutott. Andi azonban remek tanár, hátha vele megtörik a jég” – mesélte nevetve Kandász Andrea, akitől Keleti Andi vette át a szót.

Keleti Andrea és Kandász Andrea nagyon sokat fogyott

Jó hangulatban telnek a táncórák, Keleti Andi és Kandász Andi nagy összhangban vannak (Fotó: Bielik István)

 „Legutóbb együtt csacsacsáztunk, ez a tánc igazán passzol Kandihoz, és én is szeretem. Nagyon egyívásúak vagyunk Andival, hasonló a családi életünk is, mindkettőnk igazi pörgős napokat él. Szeretem magam jókedvű, pozitív gondolkodású emberekkel körülvenni és Andi pont ilyen. Érdekes, hogy mindketten két nyugodt, kiegyensúlyozott természetű férfi mellett találtuk meg a harmóniát, akikkel egy életre szóló kaland az életünk” – tette hozzá a táncművész.

Sztárok fogyása: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top