nlc.hu
Sztárok

Kandász Andrea fogyása

Kandász Andrea 86 kilóra hízott, és újra lefogyott

Kandász Andrea állandó harcot vív a kilókkal, de ismét sikerült győznie.

Kandász Andrea tavaly év végén 16 kilótól szabadult meg. Aztán jött az év eleji kijárási korlátozás és a karantén, aminek köszönhetően a műsorvezető arra eszmélt, ismét 86 kilót mutat a mérleg.

Kandász Andrea átalakulása

Ezúttal 19 kilótól szabadult meg Kandász Andrea (Fotó: Kandász Andrea/Instagram)

„Ráálltam a férjem ezeréves mérlegére, ami sokkal többet mutatott, mint előtte. Ezen a ponton szembe kellett néznem a tényekkel, a valóság pedig 86 kiló volt. Először kiborultam, aztán dühös lettem, majd eldöntöttem, hogy most azonnal változtatnom kell!” – nyilatkozta korábban Kandász Andrea.

A műsorvezető végül ismét nemet mondott a csábításnak, ezúttal pedig 19 kilótól szabadult meg.

„Nem irreális vágyaim voltak, nem akartam úgy kinézni, mint a kamaszok, ennek ellenére mégis annyi kilót nyomok most, mint húszévesen. Elkezdtem keresni, hogy mit rontottam el, min kell változtatnom. Most például sokkal több zöldséget és fehérjét eszem, de akkor sincs lelkiismeret-furdalásom, ha elmegyünk egy étterembe, és megeszem egy tál szarvaspörköltet” – mondta Kandász Andrea, aki valóban vékonyabb, mint valaha.

Kandász Andrea a fogyás után így karácsonyozik

Kandász Andrea a fogyás után így karácsonyozik

Kandász Andi éppen ezért most nagyon felszabadultan készült az idei ünnepi időszakra.

„Évek óta műfenyőnk van, korábban kirázott tőle a hideg, de a lányom rábeszélt: kárpótlás, hogy december 6-án már felállítottuk a fát, így tovább élvezhetjük. Decemberben el szoktunk menni a párommal »felnőtt napokra«, ez idén elmarad, de 21-én ünnepeljük a 23. házassági évfordulónkat. 22-én minden évben anya-lánya napot tartunk, Lola egyéves kora óta, ilyenkor 24 órán keresztül csak egymásra figyelünk, nincs telefon, mindent kibeszélünk, ami az évben elmaradt. Felírjuk egy lapra, hogy min szeretnénk, hogy változtasson a másik, és minek örültünk az évben. Egy ilyen alkalommal még közös tetkót is csináltattunk: a medencecsontnál egy nagyon diszkrét kis minta: két egymásba fonódó szívecske. 23-ától kezdve pedig nagy családi közös programok sorjáznak, amit idén egy kicsit máshogy, digitális formában terveztünk meg. A tavaszi karantén után leadtam 22 kilót egy ősi palesztin rostkeverékkel és szeretnék ennek segítségével a jövőben is ilyen jó formában maradni. Megfogadom, hogy jövőre többet fogok zongorázni és eljárok majd énektanárhoz, ilyenkor ugyanis szárnyal a szívem” – magyarázta a tévés.

Ezek a hírességek nagyon lefogytak:

(Nyitókép: Kandász Andrea/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top