nlc.hu
Sztárok

Kisó már leendő gyermeke apját keresi

Kisó már nem játszmázik, a leendő gyermeke apját keresi

Kiss Orsi, vagyis Kisó nagyon sokat fogyott mostanában, és sokan tippeltek arra, hogy egy új szerelem miatt. Kisó most elmondta, hogy nem így van, ahogy azt is, milyen férfira van most szüksége.

Nem érti Kisó, miért gondolják sokan, hogy csak a szerelem miatt lehet képes egy nő a nagy fogyásra, miközben ő kizárólag önmagáért tette. A Sláger FM műsorvezetője még keresi a szerelmet, és fel kell kötnie a gatyáját annak, aki meg akarja hódítani őt – írja a Blikk.

Kisó elmondta, hogy rádiós műsorvezetőtársa, Kovács Áron szerint túl kemény a férfiakkal, de szerinte ezzel nincs baj, mert ijedős pasikra amúgy sincs szüksége. Mivel már elmúlt negyven, nincs ideje játszmákra. Egy „elvagyunk, és majd kiderül, mi lesz” jellegű kapcsolatra már nem akar időt áldozni, mivel ő már a gyermeke apját keresi. Ennek ellenére sem közösségi-, sem randioldalakon nem ismerkedik, úgy gondolja, a szerelem majd megtalálja valamikor. Addig is folyamatosan dolgozik, forgat és rádiózik.

Még több nagy fogyás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top