Meghalt Babicsek Bernát

nlc | 2022. Január 01.
A Blikk úgy tudja, lakástűz áldozata lett.

Az év első napján, tragikus körülmények között elhunyt a Szeress most!, a Jóban Rosszban, a Barátok közt, számos színpadi mű színésze és harmonikaművész, Babicsek Bernát – tudatta az Irigy Hónaljmirigy.

Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmónikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket. Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön. Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon! Őszinte részvétünk a családjának! – írja a zenekar a bejegyzésében.

A Blikk meg nem erősített információkra hivatkozva azt írja, hogy a színész a mai halálos solymári lakástűz áldozata. Január elsején 15:45-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak.

Exit mobile version