nlc.hu
Sztárok

Fejlemények Babicsek Bernát halála ügyében

Megtörten nyilatkoztak Babicsek Bernát gyászoló szülei, ismét megszüntették a színész halála miatt indult nyomozást

Azt szeretnék, ha a felelősök végre elismernék, hogy hibáztak.

Babicsek Bernát két évvel ezelőtti halálát füstmérgezés okozta, ám a családja szerint a 41 éves színész még ma is élhetne, ha a megbízott biztonsági cég munkatársai szakszerűen és körültekintően végezték volna a munkájukat. A rendőrség eleinte még büntetőeljárást sem indított, később csak a gyászoló szülők feljelentésére kezdtek el nyomozni, ám a legnagyobb megdöbbenésre most – felelős nélkül – ismét megszüntették az eljárást – írja a Blikk.

Babicsek Bernát

Babicsek Bernát szülei képtelenek túllépni a történteken, keresik a felelősöket – Fotó: Olajos Piroska

„A szakértők több hiányosságot is feltártak azzal kapcsolatban, hogy a járőrnek miképp kellett volna szakszerűen eljárnia. Kiderült, ha felébresztette volna Bernátot, az ma is élhetne. (…) Ha odament volna az ablakhoz, és teljesen körbejárja a házat, látta volna, mekkora füst van bent. Mintha mindenki összeesküdött volna a fiunk ellen… Nem azt szeretnénk, ha bárki börtönbe kerülne, csak legalább ismerjék be, hogy a fiunk halála kapcsán valaki hibázott” – nyilatkozta a bulvárlapnak zokogva az édesanyja.

A család jogi képviselője panaszt nyújtott be a Budakörnyéki Járási Ügyészségre, indítványozva, hogy tovább folytassák a nyomozást, illetve az érintett biztonsági cég helyszínen intézkedő munkatársait hallgassák ki gyanúsítottként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top