nlc.hu
Sztárok

Nyomozás indul Babicsek Bernát halála ügyében

Fejlemények Babicsek Bernát halálának ügyében, új nyomozást indít a rendőrség

Babicsek Bernát december 31-én hunyt el, most új vizsgálatot indítanak a halála ügyében.

Ma ünnepelné 42. születésnapját a tavaly decemberben elhunyt Babicsek Bernát. A Blikk ennek kapcsán érdeklődött: a színész édesanyja elmondta, minden nap imádkozik a fia lelkéért és képtelenek túllépni a történteken.

Babicsek Bernát

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Reggel megyünk a templomba, a misén a fiam lelkéért imádkozunk. Már megrendeltem a virágot, a férjemmel pedig utána kimegyünk a temetőbe Bernát sírjához. Minden hétvégén járunk ki, de ez a nap más lesz. Nem lehet azt elfogadni, hogy ő már nem lehet itt a születésnapján” – kezdte Márta asszony, aki azt is elárulta, hogy még nem takarították ki teljesen fiuk házát, hiszen minden látogatás megviseli őket. 

A férjem dolgozik ott egyedül, illetve a másik fiunk megy hétvégente segíteni. A férjemet nagyon megviseli, hogy ott kell lennie, főleg, hogy ő talált rá Bernátra. Mérhetetlen a fájdalmunk, nem lehet ebbe beletörődni.

Babicsek Bernát december 31-én hunyt el, és nem sokkal a halála után feljelentést tett a családja, ám ezt elutasították. A lap megkereste a család ügyvédjét, aki beszámolt a fejleményekről. „A Pest Megyei Főügyészség hatályon kívül helyezte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi döntését, amelyben elutasították a panaszunkat. Az ügyészség nyomozást rendelt el, hiszen további vizsgálatok szükségesek annak tisztázására, fennáll-e bűncselekmény gyanúja. Indítványozzuk továbbá, hogy másik nyomozóhatóságot jelöljenek ki az ügyben” – mondta dr. Borbély Zoltán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top