nlc.hu
TV-sztárok

Újabb részletek Babicsek Bernát haláláról

Feljelentést tesznek az elhunyt Babicsek Bernát szülei, családja szerint megmenthették volna az életét

A szülők szeretnének minden kérdésre választ kapni a fiuk halálával kapcsolatban.

Babicsek Bernát tragikus halála megrázta az egész országot. Most újabb részletek derültek ki a 41 éves színész, zenész szilveszteri füstmérgezésével kapcsolatban. Hibázhatott az a járőr, aki a vészjelző riasztására kiment Bernát házához? Babicsek Bernát szüleinek ügyvédje szerint bizonyító erejű felvételen látszik a sötét, gomolygó füst, ami a képek alapján nem a kéményből jött, hanem a ház oldalán lévő szellőzőből – ez mindenképpen rendellenes. Azt is lehet hallani, hogy Bernát aludt, mert horkolt. 

A család ügyvédje, Dr. Borbély Zoltán a Fókusznak elmondta: A rendőrség közigazgatási eljárás keretében lezárta az eljárást. Viszont meg kell vizsgálni azt is, hogy van-e helye büntetőeljárásnak. A büntetőeljárásban sokkal szélesebbek az eszközei a rendőrségnek arra, hogy kiderítse, történt-e gondatlan mulasztás Babicsek Bernát halálával kapcsolatban. (…) Ki kell vizsgálni, hogy egyáltalán volt-e bármilyen kötelezettsége a járőrnek. Az én álláspontom, hogy nem lehet otthagyni valakit a füstölő lakásban, nemcsak a járőrnek, hanem bárkinek, aki ezt tapasztalja.”

Babicsek Bernát

Babicsek Bernát 2021 utolsó napján hunyt el tragikus körülmények között (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Az ügyvéd szerint foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés lehetősége és a gondatlanság is fennállhat.

Búcsú Babicsek Bernáttól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top