nlc.hu
Sztárok

Meghalt Babicsek Bernát

Meghalt Babicsek Bernát

A Blikk úgy tudja, lakástűz áldozata lett.
Babicsek Bernát

Az év első napján, tragikus körülmények között elhunyt a Szeress most!, a Jóban Rosszban, a Barátok közt, számos színpadi mű színésze és harmonikaművész, Babicsek Bernát – tudatta az Irigy Hónaljmirigy.

Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmónikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket. Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön. Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon! Őszinte részvétünk a családjának! – írja a zenekar a bejegyzésében.

A Blikk meg nem erősített információkra hivatkozva azt írja, hogy a színész a mai halálos solymári lakástűz áldozata. Január elsején 15:45-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top