nlc.hu
Sztárok

Babicsek Bernát halálának körülményei

A tragikusan elhunyt Babicsek Bernátra az édesanyja talált rá: „Tiszta korom volt az egész kis feje”

A 41 éves színész, zenész egy lakástűz következtében vesztette életét.

Mint azt az nlc is megírta, Babicsek Bernát volt a tragikus, solymári lakástűz áldozata. A Bors úgy tudja, egy tűzhelyen felejtett olajos serpenyő okozhatta a halálát, ami kigyulladt és olyan gőzöket, gázokat szabadított fel, amik miatt elfogyott az oxigén a 41 éves színész, zenész 80 négyzetméteres családi házában, és füstmérgezést szenvedett. 

Babicsek Bernát

Megrázó részletek derültek ki Babicsek Bernát tragikus haláláról (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Babicsek Bernátot utoljára december 30-án, csütörtökön látta a családja. Szilveszter után – mivel nem tudták telefonon elérni a szülei – átmentek a házához. „Elkezdtünk kopogni és próbáltunk benyitni a házba, de zárva volt minden. Hirtelen rossz érzés fogott el és a férjem betörte a teraszablakot” – mesélte sírva a Borsnak az édesanyja, aki a férjével ekkor vette észre, hogy mindent befogott valami fekete füst a tűzhely körül. „Ösztönösen a konyha sarkába kaptam a fejem és ott, a konyhaasztal mögött feküdt a fiam. (…) Nem volt rajta égési sérülés, csak tiszta korom volt az egész kis feje, ahogy ott feküdt. (…) Valamit sütni vagy főzni akarhatott, de olyan fáradt volt már, hogy valószínűleg elaludt” – emlékezett vissza a történtekre Márta néni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top