Emlékszel még? Így néztek ki a kopasz sztárok, amikor még dús hajuk volt

S. Z. | 2022. Február 02.
Bizony, a ma már kopaszként ismert filmsztároknak is volt egykor haja, mutatjuk, ki hogyan festett.

A kopaszodás nem a világ vége, a férfiak túlnyomó többségét előbb-utóbb eléri. Bár nem mindenki tudja könnyen feldolgozni hajkoronája elvesztését, pánikra semmi ok, hiszen nem a hajunkban rejlik az erőnk, mint Sámsonnak. Ráadásul a nők egy része szerint a kopasz férfiak sokkal sármosabbak.

Bruce Willis és Dwayne Johnson a G.I. Joe: Megtorlás című film premierjén 2013-ban Hollywoodban (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Az biztos, hogy Hollywoodban nem a haj a siker kulcsa, rengeteg színész kopaszon is ugyanakkora sztár, mint amikor még volt haj a fején. Sőt, talán már nem is emlékszünk arra, amikor még nem voltak kopaszok, ezért mutatjuk a leghíresebbeket Bruce Willistől Woody Harrelsonig. Katt a galériára!

Bruce Willis hajjal és kopaszon

Bruce Willis dús hajjal az 1987-es Nem látni és megszeretni című filmben és 2019-ben kopaszon (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP; Angela Weiss / AFP)

Dwayne Johnson hajjal és kopaszon

Talán már a rajongók sem emlékeznek arra, hogy Dwayne Johnsonnak ilyen haja volt még 2005-ben. A Szikla imidzsének ma már elválaszthatatlan része a tar koponya (Fotó: Marsaili Mcgrath / Getty Images via AFP; Lisa O'CONNOR / AFP)

Jason Statham hajjal és kopaszon

Jason Statham sármjához is hozzátartozik a kopaszság, már 2003-ban, 36 évesen is elég ritkás volt a haja (Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic; FPA / Full Picture Agency via AFP)

Stanley Tucci hajjal és kopaszon

Már 1988-ban is jól látszottak a kopaszodás jelei Stanley Tuccinál, aki sokkal karizmatikusabb lett kopaszon (Fotó: CBS via Getty Images; ANGELA WEISS / AFP)

Woody Harrelson hajjal és kopaszon

Woody Harrelson még belőtt séróval pózolt az 1985 és 1993 között játszott amerikai sorozat, a Cheers idején, aztán ahogy teltek az évek, ő is csatlakozott a kopasz sztárok táborához (Fotó: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images; Alberto E. Rodriguez / Getty Images via AFP)

Exit mobile version