nlc.hu
Sztárok

Leborotvált hajú sztárok

Nem Harry Styles az egyetlen, aki bevállalta a nullás gépet

Harry Styles megrengette az internetet, amikor debütálta a leborotvált haját. De nem ő az egyetlen sztár, aki az utóbbi években bevállalta ezt a merész stílust.

Alapjaiban kérdőjelezték meg a valóságot Harry Styles rajongói, amikor a dús hajáról (is) ismert énekes beleszaladt a nullás gépbe, és teljesen kopaszra tolta a haját. Jó, nem teljesen kopaszra, maradt még néhány milliméternyi hajszál a fején, de ezt a fanok már nem tudták értékelni, és abszolút letargiába zuhantak. 

Harry Styles

Fotó: Instagram/@pleasing

Amíg ők gyászolnak, addig nekünk eszünkbe jutott egy jó adag másik híresség, akik az elmúlt években megszabadultak a fürtjeiktől. Mármint önként, mentálisan teljesen egészségesen, és nem egy idegösszeomlás előjeleként. (Bár azóta Britney Spears könyvéből kiderült, hogy ezzel a megmozdulással az énekesnő is csak az apja elnyomása ellen lázadt.) Az alábbi galériában összeszedtük azokat a nőket és férfiakat, akik kipróbálták, milyen az élet leborotvált hajjal.

Florence Pugh
Megnézem
Összes kép (8)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top