Ágyból posztolt Csuti félmeztelenül és szexet emleget

F.C. | 2022. Március 13.
Pikáns fotójához pikáns bejegyzést írt Kulcsár Edina exférje.

Félmeztelen fotót posztolt Szabó András Csuti, és elárulta, hogy mit tervezett be a hosszú hétvégére – szúrta ki az üzletember közösségi oldalán a Bors. Mint kiderült, a programok között a szex is szerepel.

Női követőivel kacérkodott Csuti – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Itt a hosszú hétvége és arra gondoltam, hogy termeljünk endorfint! (…) Mi az, ami segít? Nevetés, sport, csoki, szex, meditáció! Ki mit vállal be ezekből a hosszú hétvégén?” – tette fel a sejtelmes kérdést Kulcsár Edina exférje, aki nem titkolja, újra belevetette magát a randizásba. A pikáns bejegyzéshez pedig egy intim fotót is megosztott: félmeztelenre vetkőzve, kigyúrt izmos testét mutogatva elmélkedett az előbbiekről.

Forró fotójára csak úgy záporoznak a lájkok és a kommentek. “Jól nézel ki!”, “Nekem az segít, ha minél több hasonló képet teszel ki” – olvasható többek között a hozzászólások között. 

Rajongói kérdésre válaszolva Csuti azt is elárulta, mivel telik majd az ő hétvége. “Ma Fehérvár @curtis4ker ! Holnap edzés, családi ebéd, meccsek… meg a nagyja azoknak, amiket írtam!” – válaszolta sejtelmesen.

Olvass még Csutiról az nlc-n!

Exit mobile version