nlc.hu
Család

Csuti a véget ért házasságáról

Csuti: ,,Ennek a házasságnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk”

Csuti már látja a fényt az alagút végén.

Kulcsár Edina és Csuti egy hónappal ezelőtt jelentették be, hogy véget ért a házasságuk. Azóta több dolog kiderült:

  • Kulcsár Edina összejött G.w.M-el, azaz Varga Márkkal, ám ez már a szakítás után történt
  • Edina nem volt teljesen őszinte Csutival
  • G.w.M felesége, Melanie sem tudta, mi van a háttérben
  • Csuti még a közös házban él, de kerülgetik egymást korábbi feleségével 

Ezek mellett mindketten hangsúlyozzák, hogy szeretnének jó viszonyt ápolni a gyerekek miatt, és normálisan állnak a másikhoz. Mindkét fél sértett, de ezen felül kell kerekedniük. Csuti most erről beszélt a Metropolnak.

csuti szabó andrás válás

Csuti a válásról (Fotó: Instagram)

,,Ennek a házasságnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk. Edinával próbáljuk az összes kérdéses ügyünket békében lezárni, a gyermekeink érdekeit és lelki egészségüket tartva szem előtt. Én már sokkal jobban vagyok, mint korábban, jelenleg előre tekintek a feladataimra. Sokat tanultam az utóbbi időben, levontam a következtetéseket, hogy mi volt az én felelősségem a házasságunk kudarcát illetően. Visszacsinálni már nem tudom, de mindketten arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a jelenlegi helyzetből. Már látom a fényt az alagút végén, és egyébként sem engedhetem meg magamnak, hogy elengedjem magamat. Megtaláltam azt, amivel le tudom kötni magam, azokat a területeket, amikkel ha foglalkozom, jó érzéssel töltenek el, így bizakodva tekintek a jövőbe” – mondta a lapnak Szabó András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top