nlc.hu
Család

Kulcsár Edina jóban akar lenni Csutival

Kulcsár Edina túlzásnak gondolja, hogy hónapokon keresztül a magánéletéről beszélt a bulvársajtó, mégis elment az RTL-be beszélni róla

Az RTL Klub Reggelijében járt Kulcsár Edina, hogy egy kicsit tovább pörgesse a válása/új kapcsolata témáját, és közben elmondta azt is, hogy igyekszik jóban maradni Csutival, bár nem lesznek a legjobb barátok.
Kulcsár Edina a Reggeliben

A műsorvezetők kérdésére a Reggeliben Kulcsár Edina elmondta, hogy örül annak, hogy kissé lecsengett a válása és az új kapcsolata körüli hercehurca a médiában, bár arra nem tért ki, hogy az öröme kisebb ellentmondást mutat azzal, hogy elment egy műsorba beszélni a válásáról és az új kapcsolatáról. Az influenszer cáfolta azokat a pletykákat, hogy babát várna. Edina elmondta, hogy továbbra is az egykori családi házukban él a két gyerekkel, Csuti pedig egy szállodában lakik, és várja már, hogy végre összeköltözhessen új párjával, G.w.M-mel. Állítása szerint már zajlik annak a kialakítása, hogy közös fészkük legyen, bármit is jelentsen ez. Ennek megvalósulásáig azonban még várniuk kell egy kicsit, talán a nyár végén sor kerülhet rá.

Úgy gondolja, hogy idővel minden fél jobban érzi majd magát, és rendeződnek a viszonyok. Csutival már most is nagyon jól meg tudják beszélni a gyerekekkel kapcsolatos ügyeiket, és nem szeretnének egymással rosszban lenni, de nem is lesznek a legjobb barátok. Úgy hiszi, fontos a gyerekeiknek látni, hogy együtt dolgoznak értük, például a gyerekek születésnapi ünnepségein fontosnak tartja, hogy az apuka és az anyuka is jelen legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top