nlc.hu
Sztárok

Csuti a válásáról és családtagjai haláláról

Tragédiák sora zúdult Kulcsár Edina exére, Csutira

Hajdú Péter műsorában vallott az elmúlt időszakról.

Pokoli nehéz éven van túl Szabó András Csuti, aki a tönkrement házassága mellett több, nagyon közeli családtagját is elvesztette – írja a Blikk. Kulcsár Edina exférje a ma este 22 órakor a Life TV-n látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallott az őt ért csapásokról.

Csuti

Mélyinterjút adott Csuti Hajdú Péternek (Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó)

Elárulta, tavaly meghalt a bátyja, féltestvérével az alkohol végzett. A karácsonyi ünnepek idején nyilvánvalóvá vált számára, hogy zátonyra futott a házassága, januárban pedig a nagymamája hunyt el. „Elképesztően nagy kés­szúrást éreztem magamban akkor, amikor kiderült, ami kiderült. Akkor, amikor hivatalossá vált. Ráadásul az azutáni kommunikációval. Ez három olyan seb, hogy sokan azon csodálkoztak, még talpon vagyok” – árulta el Csuti, hozzátéve: rengeteget sírt a válás miatt.

Olvass még Csutiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top