Bíróság elé állt, de nem tett tanúvallomást Hopp Csilla barátnője

T.D.B | 2022. Június 21.
Ma délelőtt állt bíróság elé Kármen.

L. L. Junior és Hopp Csilla 2019 augusztusában vesztették el közös gyermeküket, Dávidot, amikor az anya és gyermekei a barátaikkal voltak egy fesztiválon, a kisfiú pedig a piros jelzés ellenére átszaladt az úttesten. 

Hopp Csilla megvédi a barátnőjét (Fotó: TV2)

Sokáig úgy tűnt, Csillát az igazságszolgáltatás is felelősségre vonja, de később mégsem emeltek ellene vádat. Meglepő fordulatként ugyanakkor a Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint az édesanya barátnője, P. Kármen mulasztott, ezért vele szemben vádat emelt, az édesanyával szemben pedig megszüntette az eljárást.

Kármen a mai napon állt bíróság elé. A bíró felolvasta P. Kármennek a rendőrségi kihallgatáson tett vallomását, amelyben azt mondta: a kiskorú (Lesi Dávid) nem volt a felügyeletére bízva, ezért a bűncselekményt sem követhette el. Írásbeli vallomása szerint ő gondosan figyelmeztette Dávidkát, majd az édesanyjára, Hopp Csillára bízta a gyermeket. Kármen vallomása szerint abban a hiszemben volt, hogy Dávidka kezét az édesanyja, Csilla fogja. A hölgy a csattanásra figyelt fel, amikor elütötték a kisfiút. Csillát próbálta támogatni a baleset pillanatában, és a mentők kiérkezése előtt megpróbálták újraéleszteni a kisfiút – írta meg a Blikk

Kármen a mai napon sem tett vallomást. 

Exit mobile version